Klubnyheder

Medlemsundersøgelse i Cross Nord

22. august 2021, 10.28

Kære alle medlemmer,


Vi er nu et godt stykke over 300 individer der træner i Cross Nord - det er fuldstændig fantastisk, og vi er super glade for, at vi er så mange der får en masse ud af at træne med hinanden.


I bestyrelsen har vi et stort ønske om at få en endnu større indsigt, i hvad der motiverer dig i træningen.

Derfor igangsætter vi nu en medlemsundersøgelse, hvis formål er at få en lidt dybere forståelse, for hvad der driver os til at træne sammen i Cross Nord. Samtidig giver det os mulighed for at justere og tilpasse linjen, så det fortsat er motiverende at komme til træning.


Undersøgelsen er helt anonym og tager omkring 5 min. at gennemføre. I bestyrelsen vil vi bruge resultatet i vores daglige arbejde med foreningen - til at se hvor vi rammer rigtigt i vores setup, hvor der skal justeres og hvor der er plads til forbedringer. Resultatet af undersøgelsen bliver selvfølgelig delt med jer alle.


Formularen til medlemsundersøgelsen bliver både lagt op på Facebook, sendt ud som mail via Holdsport og lagt ind på nyheder i Holdsport - det er vigtigt du kun besvarer én undersøgelse!


Vi glæder os til at få afdækket hvad der driver os alle til at træne i Cross Nord - og på forhånd tak fordi du vil bidrage til udviklingen af vores alle sammens box.


Her er linket til undersøgelsen:

https://forms.office.com/Pages...


Rigtig god søndag.

På vegne af bestyrelsen, Jonas