Klubnyheder

Corona restriktioner pr 26-10-2020

26. oktober 2020, 09.31
Forsamlingsforbund - kun 10 på holdet: 

Fra mandag d. 26/10 er forsamlingsforbundet sænket til 10 personer, og derfor bliver træningen lidt anderledes den næste tid: Hallen er delt i to områder: ”Hold 1” og ”Hold 2”. Begge arealer er >100 m2 betydende vi kan opretholde en anbefalet afstand imellem medlemmerne. 

”Hold 1” går ind af hoveddøren og bruger toilettet i stueetagen. 

”Hold 2” går ind af bagdøren under halvtaget og bruger toilettet på 1. sal. 

Der bliver oprettet to hold på holdsport til hver træning: ”Hold 1” og ”Hold 2” med max 9 pladser, så du ved, hvor du skal gå ind, samt hvor du skal træne. De to resterende pladser er til træneren (som IKKE skal melde sig på) samt en evt. prøvetime. Træneren træner hele holdet, men opholder sig på ”Hold 1”. 

Træneren udpeger en hjælpetræner på ”Hold 2”, som kan rette/vejlede på holdet. Træneren kan også flyttet medlemmerne mellem det ene og det andet hold. Træneren har inden holdstart skrevet programmet på begge tavlerne både på ”Hold 1” og ”Hold 2” 

”Hold 1” og ”Hold 2” skiftes til at tage udstyr og må ikke overskride afmærkningerne. Husk stadig at spritte hænder samt udstyr, når du kommer, og så lufter vi godt ud ved at åbne portene, når det ikke er for koldt.

Selvtræning og børn under forsamlingsforbud på 10 personer: Der kan IKKE selvtrænes i denne periode, mens der er holdtræning, og du kan kun have børn med efter særlig aftale med træneren (fx ved ingen prøvetime eller meget få på holdene). Det er - som altid - dog vigtigt, at barnet opholder sig i børnerrummet.

Mundbind: Du skal bære bundbind, når du ikke træner - så altså til og fra træning.

Børnetræning: Der gælder andre regler for BørneCross. Her kan vi godt være flere end 10 på holdet. Forældrene skal bære mundbind, da de ikke træner med.