At træne i CrossNord
I CrossNord træner vi funktionelle bevægelser
Img_6476Der er både sjovt, udfordrende og udviklende at træne i CrossNord!

Vores holdtræning er meget varieret og indeholder både cardio og styrke. Du kan træne med på alle vores hold samt træne selvstændigt 24 timer i døgnet.

Vores træninger, eller workouts som vi kalder dem, har fokus på de funktionelle bevægelser. Det betyder, at under vores workouts arbejder på at styrke de funktioner vores bevægeapparat bruger i de daglige bevægemønstre. At træne i CrossNord gør dig derfor stærkere i hverdagen - uanset hvad dagligdagen bringer!  

 Vi gennemføre relativt korte workouts, ca. 10 – 30 min pr. workout, og en træningstime kan bestå af en eller flere workouts. Til gengæld har vores workouts høj intensitet og varierede øvelser. Det sikrer, at du gradvist bliver mere udholdende, stærkere samt øger din fedtforbrænding markant. Og resultaterne kommer hurtigt!

 I CrossNord kan du træne på hold sammen med andre, men du kan samtidigt også træne alene når det passer dig. Dog har holdene fortrinsret til udstyr og plads. Nøgle findes i nøgleboks ved indgangen. 

På holdene arbejder vi med kropsvægtøvelser, olympiske vægtløftning stænger, kettlebells, dumbbells, pull up stativer, romaskiner og assault bike. Engang imellem kommer der - foruden faste hold - nogle pop-up hold. Det kan være TRX, vægtløftningsteknik, gymnastics mm. Disse hold vil fremgå af holdplanen. 


Alle kan være med i vores workouts idet øvelserne skaleres så de passer til den enkeltes niveau og ambitioner. Vores dygtige træner guider og vejleder under hele workouten, både for at udvikle dig, men i lige så høj grad for at undgå skader. 

Img_6507
At træne i CrossNord er...
5d504766-b782-4439-b015-ac79b548d1a2