Covid-19
Billede
Covid%20billede
Praktisk håndtering af Covid-19

Vi lukker ned for organiseret udendørstræning pr 16.12.20

Bestyrelsen har 16.12.20 besluttet at lukke alt organiseret udendørstræning, hvor vi mødes på kryds og tværs. Vi vil gerne udvise det samfundssind, som dagens udmelding fra Statsministeren kalder på.

Vi er samtidig en forening, som har indskrevet ‘sundhed’ i vores formålsparagraf (§2): Foreningens formål, er at gøre medlemmerne stærkere i hverdagen

Derfor vil hurtigst muligt blive organisere online træning, og mon ikke en online-udfordring eller to, der kan cirkulere.

Vi har en stærk kultur i CrossNord. Vi har givet meget til hinanden gennem det sidste års tid. Det skal vi blive ved med. Vi er dét foreningsbaserede træningsfællesskaber, der står stærkest pt. #boxenernogetvigivertilhinanden

På vegne af bestyrelsen. 


De bedste hilsner Frederik 

Forsamlingsforbund - kun 10 på holdet: 

Fra mandag d. 26/10 er forsamlingsforbundet sænket til 10 personer, og derfor bliver træningen lidt anderledes den næste tid: Hallen er delt i to områder: ”Hold 1” og ”Hold 2”. Begge arealer er >100 m2 betydende vi kan opretholde en anbefalet afstand imellem medlemmerne. 

”Hold 1” går ind af hoveddøren og bruger toilettet i stueetagen. 

”Hold 2” går ind af bagdøren under halvtaget og bruger toilettet på 1. sal. 

Der bliver oprettet to hold på holdsport til hver træning: ”Hold 1” og ”Hold 2” med max 9 pladser, så du ved, hvor du skal gå ind, samt hvor du skal træne. 

Træneren udpeger en hjælpetræner på ”Hold 2”, som kan rette/vejlede på holdet. 

 

”Hold 1” og ”Hold 2” tager udstyr uden kontakt og må ikke overskride afmærkningerne.


Udstyr og hænder bliver asprittet før og efter træning samt vi sørger foat at opretholde god udluftning  ved at åbne portene. 

Der kan IKKE selvtrænes i denne periode, mens der er holdtræning, og du kan kun have børn med efter særlig aftale med træneren (fx ved ingen prøvetime eller meget få på holdene). Det er - som altid - dog vigtigt, at barnet opholder sig i børnerrummet.

Mundbind: Du skal bære bundbind, når du ikke træner - så altså til og fra træning. Mundbind tages først af når træningen starter og påføres umiddelbart efter endt træning. 

Børnetræning: Der gælder andre regler for BørneCross. Her kan vi godt være flere end 10 på holdet. Forældrene skal bære mundbind, da de ikke træner med.